fbpx

Anmäl ditt intresse för Löparö Skärgårdsby

Vill du bo i ett hus av Anebyshusgruppen?

Hållbart och klimatsmart boende i skärgårdsmiljö

En unik miljö att växa upp och bo i! Här finner du närheten till städernas utbud samtidigt som närmiljön är präglat av landsbygd och skärgård. Boendemiljön för tankarna snabbt till Saltkråkan och Bullerbyn. Löparö är mer än en idyll eller sommarparadis, det är en bas i livet, en plats i vardagen som skapar balans och harmoni.

Löparö är beläget på ett fördelaktigt läge cirka 1,5 mil söder om Norrtälje och 6 mil norr om Stockholm. 

Efter år av urbanisering i vårt moderna samhälle har den allmänna upplevda stressen ökat samtidigt som återhämtningen och välmående utanför arbetet minskat bland vår befolkning. Löparö Skärgårdsby planerar i samarbete med Anebyhusgruppen uppföra 27 hållbara och klimatsmarta bostäder i en citynära skärgårdsmiljö som tar hänsyn till näringslivets krav på tillgänglighet och kommunikation i kombination med livets behov av rekreation och lugn.

Förutom det korta avståndet till både Norrtälje och Stockholm finns goda möjligheteter att arbeta på distans från Löparö, som har en gemensam ladugård med moderna mötesfaciliteter. Sett till livsmiljö och aktiviteter utanför arbetets ramar finns goda möjligheter till så väl fiske, djur och odling. Närheten till naturen och lugnet är genomgående och atmosfären ger omedelbart en behaglig känsla!

Vi förmedlar i dagsläget 27 st. tomter i detta unika område! Kontakta vår hussäljare Torbjörn Hammarbäck mer information och djupare inblick i denna kommande unika boendepärla!

Torbjörn Hammarbäck

TMF-auktoriserad trähussäljare

torbjorn.hammarback@anebyhusgruppen.se

Tel: 070-774 13 11

Skärgårdsromantik och romantiskt sekelskifte. Kungshus är stilen för Skärgårdsbyn.

https://anebyhusgruppen.se/kungshus/

https://anebyhusgruppen.se/byggprojekt/kommande-projekt/loparo_norrgarden/

Dela gärna >

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin
Maila

Kommentera >>